Een veilig (t)huis!

Vandaag de dag is veiligheid helaas niet meer vanzelfsprekend. We leven in een tijd waarin fatsoen, normen en waarden erg uiteenlopen. Helaas hebben we nog steeds elk etmaal met 1173 diefstallen te maken.

Bijna iedere minuut wordt er ergens ingebroken, iemand beroofd of iets gestolen. Beangstigende cijfers, waar we ons niet door moeten laten leiden, maar we moeten hier ook zeker onze ogen niet voor sluiten.

Veilig in uw woning of kantoor

Het Beveiligingsicoon is gespecialiseerd in de preventieve aanpak van met name inbraak en diefstal. In de wereld van beveiliging is een grote uiteenloop van service en kwaliteit. Het Beveiligingsicoon werkt alleen met apparatuur van uitstekende kwaliteit, zodat u verzekerd bent van de rust die een beveiligingsinstallatie moet brengen.

Daarnaast is een uitstekende service bij ons als vanzelfsprekend en om u hiervan te overtuigen, komen we graag geheel vrijblijvend bij u langs. Samen kijken we dan naar uw wensen en onze mogelijkheden om direct een plan op maat te maken.

Het BeveiligingsIcoon specialiseert zich onder andere in:

-Inbraakalarmsystemen
-Camerabewakingssystemen
-Toegangscontrole
-Intercomsystemen

Neem vrijblijvend contact met ons op omtrent uw eigen project en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen betekenen! Of kijk voor meer informatie op onze eigen website: https://hetbeveiligingsicoon.nl

Volg ons via:

TIP: Ontdek duurzaamheid bij Steenbergen Groep 

Uiteraard kunnen wij u ook ontzorgen omtrent de verduurzaming van uw woning of bedrijfspand. Neem vooral een kijkje op onze duurzaamheidspagina en ontdek hoe wij ook uw duurzaamheidsvraagstuk kunnen oplossen! Denk bijvoorbeeld eens aan zonnepanelen of een warmtepomp.

Gecertificeerd voor u aan het werk

Wist u dat…

Inbrekers vaak binnen drie maanden
terugkeren voor een 2e inbraak?