Bouw & Installatie

Op zoek naar een ervaren partner voor uw nieuwbouw, verbouw of renovatieproject? Bij Steenbergen Groep bent u aan het juiste adres! Geen klus is te gek voor onze ervaren krachten. Wij kijken altijd samen met u wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard altijd conform uw wensen.

Ook voor uw project draaien wij onze hand niet om

Dankzij onze ervaring en allround vaklui kunnen wij u volledig ontzorgen omtrent uw bouw wensen. Duidelijkheid en een goede prijs-/kwaliteitverhouding staan hierbij centraal.

Wij werken uitsluitend met ervaren vakmensen en gebruiken hoge kwaliteit materialen. Op deze manier kunnen wij de wensen van onze opdrachtgevers al jarenlang naar grote tevredenheid realiseren!

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

– Nieuwbouw van volledige woningen en bedrijfspanden.
– Verbouwingen en uitbouw van bestaande objecten.
– Elektrotechnische installaties.
– Sanitair: keukens, badkamers, toiletten en cv-installaties.

Al onze medewerkers zijn bezitten niet alleen een uitgebreide vakkennis maar beschikken ook allemaal over hun VCA-diploma. Veiligheid en kwaliteit staan altijd voorop!

Neem vrijblijvend contact met ons op omtrent uw eigen project en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen betekenen!

Volg ons via:

TIP: Ontdek duurzaamheid bij Steenbergen GroepΒ 

Uiteraard kunnen wij u ook ontzorgen omtrent de verduurzaming van uw woning of bedrijfspand. Neem vooral een kijkje op onze duurzaamheidspagina en ontdek hoe wij ook uw duurzaamheidsvraagstuk kunnen oplossen! Denk bijvoorbeeld eens aan zonnepanelen of een warmtepomp.

Wist u dat…

De meeste verbouwingen helemaal niet zo veel overlast oplevert voor de bewoners?