Duurzame maatregelen

Duurzaam bouwen en verduurzamen van bestaande woningen en bedrijfspanden wordt steeds belangrijker. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen voor mens, milieu en uw portemonnee! Zo kunt u uw eigen stroom opwekken met zonnepanelen en uw gasverbruik verminderen of zelfs doen verdwijnen met een warmtepomp.

Wij zijn al vroeg begonnen met ervaring opdoen in deze werkzaamheden. Wij kunnen u dan ook volledig ontzorgen op het gebied van duurzaamheid!

Ga vandaag nog voor toekomstbestendig, ga vandaag nog voor duurzaam!

De eerste actie van verduurzaming is voor de meeste mensen het plaatsen van zonnepanelen. En dit is met een goede reden! De huidige regelingen omtrent btw-teruggave en saldering van uw energierekening maken zonnepanelen een zeer interessante investering. Spaargeld levert nu niets op, terwijl zonnepanelen makkelijk meer dan 15% rendement op jaarbasis opleveren!

Wij bieden altijd een advies op maat, zodat u de best renderende installatie kunt creΓ«ren. Duidelijkheid en een goede prijs-/kwaliteitverhouding staan hierbij centraal.

Wij werken uitsluitend met ervaren vakmensen en gebruiken hoge kwaliteit materialen. Op deze manier kunnen wij de wensen van onze opdrachtgevers al jarenlang naar grote tevredenheid realiseren!

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

-Plaatsen van complete zonnestroom installaties.
-Warmtepompen voor verwarming en sanitair warm water.
-Plaatsen van zonnecollectoren.
-Leveren van complete Warmte Terug Winningssystemen (balansventilatie).

Neem vrijblijvend contact met ons op omtrent uw eigen project en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen betekenen!

Volg ons via:

Wist u dat…

Schaduw op uw dak geen probleem hoeft te zijn?