Over ons

Steenbergen Groep is niet zomaar een groep bedrijven.

Wij zijn gewoon lokaal, gewoon normaal. Wij zijn zelfs een echt familiebedrijf, opgericht en gedreven door mensen met liefde voor hun vak.

Voor bouw, duurzaamheid & beveiliging

Steenbergen Groep bestaat uit een viertal bedrijven welke nauw met elkaar samenwerken. Ze benutten de voordelen van zelfstandigheid: specialisatie en expertise, met de voordelen van samenwerking: ondersteuning en efficiëntie.

Wie zijn Steenbergen Groep?

Steenbergen Groep vind haar begin bij Henk Steenbergen.

Ooit begonnen als elektricien werkte hij zijn weg omhoog op de ladder en werd hij uiteindelijk vestigingsleider bij BAM Techniek. Hoewel dit hem goed af ging was er toch altijd de aandrang om voor zichzelf te beginnen. In 2007 was het dan eindelijk zo ver, hij begon zijn eigen bouwbedrijf in Dordrecht.

Al snel bleek Henk een echte ondernemer en begon hij nog een bedrijf, samen met een compagnon begon hij Ohm Installatietechniek. Dit bedrijf richtte zich voornamelijk op paneelbouw en de industrie, een mooie aanvulling op de meer algemene werkzaamheden van Steenbergen Bouw & Installatie.

Toen Ohm eenmaal een succes bleek begon Henk samen met 2 broers, Jeffrey en Berry van Rooijen, een bedrijf in elektronische beveiliging: Het BeveiligingsIcoon. Dit bedrijf richt zich op verschillende vormen van elektronische beveiliging, iets dat Jeffrey en Berry met hun jarenlange ervaring op het lijf geschreven is. Inmiddels timmert Het BeveiligingsIcoon flink aan de weg en hebben zij verschillende mooie objecten mogen beveiligen.

Dankzij de komst van Jeffrey en Berry begon Steenbergen Groep al een beetje op een familiebedrijf te lijken. Inmiddels is sinds 2019 ook Henks oudste zoon Brian toegetreden tot het bedrijf. Hierdoor is de stap gezet dat ook de volgende generatie meewerkt in het bedrijf dat inmiddels dus wordt geleid door vader en zoon.

Wist u dat…

Inbrekers vaak eerst inbreken
en dan pas kijken of er iets te halen valt?